3D beeldje van jezelf laten maken?

Heeft het jou altijd leuk geleken om een 3D beeldje van jezelf te laten maken? Bij Lil People FCTRY maken we een levensecht 3D beeldje van jou. Lil People FCTRY in Eindhoven is de enige echte plek waar Lil People geboren worden.

Niet alleen van jezelf maar ook van je vrienden, geliefden of dierbaren is het mogelijk om een beeldje te laten maken. Door met passie ouderwetse en moderne techniek te combineren ontstaat er iets moois, dit maakt Lil People tot wat we zijn. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek op 3D gebied willen wij jouw moment of verhaal in 3D vastleggen.


Een 3d beeldje laten maken als cadeau of geschenk

Bij Lil People FCTRY denken we graag met je mee. Samen ontwerpen we het ideale geschenk of cadeau voor je vrienden, geliefden of dierbaren. Wil jij een onvergetelijk cadeau doen? Neem dan contact met ons op!

3d-beeldje-laten-maken

De procedure; van scannen tot printen

Om een van de Lil People te worden zijn er een aantal stappen die doorlopen moeten worden. Wanneer deze stappen zorgvuldig worden doorlopen, zal jouw levensechte beeldje zijn gemaakt!

3D scan

Het Lil People proces wordt gestart door een 3D scan te maken. Deze wordt gemaakt met behulp van de beste techniek die momenteel op de markt is. Mede dankzij deze techniek is het mogelijk om hoge kwaliteit beelden tot zelfs 35cm of groter, zo gedetailleerd mogelijk te creëren. Door gebruik te maken van 70 camera's die een 360 graden beeld vormen zorgen wij ervoor dat de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Ben je ontevreden met het resultaat? Dan maken we gewoon een nieuwe scan. Mede door de passie voor het vakmanschap weten wij exact welke details van belang zijn in de volgende stappen van de procedure. Wij willen ervoor zorgen dat het beeldje van jezelf of je dierbare zo goed mogelijk lijkt!

Moddeling

Het tweede onderdeel van de procedure bestaat uit moddelling. De verkregen gegevens van de eerste stap helpen om een digitaal 3D model van jou te creëren. Op de computer wordt vervolgens gekeken of er nog aanpassingen gedaan moeten worden. Door onze passie en liefde voor het vak, weten wij exact waar we indien nodig aanpassingen moeten maken. Zo weten wij ook precies welke details naar voren moeten komen en welke niet. Wij zorgen ervoor dat jouw beeldje perfect is afgewerkt voor hij geprint wordt.

Printing

De laatste stap van de procedure bestaat uit het printen van het beeldje. Met een speciale 3D printer, die het beeldje laag voor laag vormgeeft, zorgen wij er met speciale software voor dat alle details zichtbaar zijn. Door een combinatie van deze twee onderdelen ontstaat er een levensecht 3D beeld van jou, je dierbare, geliefde of huisdier. De laatste stap is tevens degene die het meeste tijd kost. Afhankelijk van de lengte kan het printen wel 6 tot 18 uur duren. Achteraf wordt het beeldje nog behandeld in een afwerkingsproces zodat de kwaliteit en stevigheid gewaarborgd kunnen worden.


Afspraak inplannen om een 3D beeldje van jezelf te laten maken

Wij bij de Lil People FCTRY zijn erg flexibel, dit zie je dan ook terug in onze afspraakmethode. Via onze website kun je eenvoudig en snel een afspraak inplannen. Wij nemen hierna contact met jou op om de datum te bevestigen. Tip: Wil je dat jouw Lil People nou echt uniek en persoonlijk wordt? Maak dan gebruik van persoonlijke accessoires (denk bijvoorbeeld aan een jas, bril, hoofddeksel of bal).

Locatie

Lil People FCTRY
BIC 1
5657 BX, Eindhoven
Google Maps

Wij werken op afspraak
Ma: gesloten
Di: 12:00-18:00
Wo: 12:00-18:00
Do: 12:00-18:00
Vr: 12:00-18:00
Zat: 10:00-17:00

Telefoon 06 22 21 91 07
Email info@lilpeoplefctry.nl
KVK 67 94 95 84
BTW NL 158 483 571 B01
Bank NL86 RABO 0316 2473 16