Kado voor baby van 1 jaar

Vaak is het lastig genoeg, een geschikt kado kiezen voor een baby van 1 jaar. Het kindje zelf is nog niet zo bewust van het presentje, maar de ouders zijn vaak blij met een unieke herinnering aan de kleine. Een levensecht 3D beeldje is wellicht juist daarom een ontzettend geschikt cadeau. Zeker als dit kado voor de 1-jarige baby er ook nog eens supermooi uit zal gaan zien!


Een perfect kado voor een 1-jarige baby

Een leuk cadeautje voor een 1-jarige baby, en een unieke herinnering voor de ouders. Dat is een 3D beeldje van Lil People FCTRY. Wij gebruiken de modernste techniek en de passie om een uniek kado voor een baby van 1 te maken. Het resultaat fascineert en geeft een schitterende, levensechte weergave van het kindje. De beeldjes vertellen een verhaal van een bijzonder moment, de eerste verjaardag van een schitterend baby'tje. Want daar gaat het om: het vastleggen van bijzondere momenten, voor eeuwig.

kado-baby-1-jaar


Hoe gaat Lil People FCTRY te werk?

Om een mooi kado voor een baby van 1 te kunnen maken, gaan we bij Lil People FCTRY zorgvuldig en gedetailleerd te werk. Het gehele proces verloopt in 3 stappen:

- 3D scanning van een baby'tje
Het duurt maar een fractie van een seconde, maar levert het uiteindelijk een schitterend gedetailleerd resultaat op. Daardoor is het mogelijk om jonge beweeglijke kinderen (zoals een baby van 1 jaar) te scannen. Het resultaat is een ultra gedetailleerde weergave van de kleine. Bij Lil People FCTRY kijken we ter plekke of de scan naar tevredenheid is gelukt. Zo niet? Dan maken we gewoon een nieuwe. Zo verkrijgen we altijd een mooie weergave van het 1-jarige kindje.

- De moddeling van levensechte 3D beeldje
Op basis van de scangegevens maakt Lil People FCTRY een digitaal 3D model van de baby van 1 jaar. Dan zal het voor eerst zichtbaar worden hoe de 3D weergave van het kindje er uit gaat komen te zien.

- Het 3D printen van het unieke kado voor de 1-jarige
De laatste stap om het unieke kado voor de baby van 1 te realiseren. Het printen en het gedetailleerd en met zorg schoonmaken van het 3D beeldje. Dit zorgt voor een mooi oppervlak, maakt de kleur helder zichtbaar en brengt het beeldje echt tot leven! De stappen vergen tamelijk wat handwerk. Maar als alles klaar is, beschik jij over een schitterend uniek kado voor een baby'tje van 1.

Interesse gekregen in dit unieke kado? Neem snel contact op en bekijk de verschillende mogelijkheden! Dan kunnen wij snel aan de slag om een schitterend beeldje voor de kleine, de ouders of wellicht opa en oma te maken!

Locatie

Lil People FCTRY
BIC 1
5657 BX, Eindhoven
Google Maps

Wij werken op afspraak
Ma: gesloten
Di: 12:00-18:00
Wo: 12:00-18:00
Do: 12:00-18:00
Vr: 12:00-18:00
Zat: 10:00-17:00

Telefoon 06 22 21 91 07
Email info@lilpeoplefctry.nl
KVK 67 94 95 84
BTW NL 158 483 571 B01
Bank NL86 RABO 0316 2473 16