Privacyverklaring

Natuurlijk vinden we je privacy belangrijk! Daarom verwerken we alleen gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Uitvoeringswet daarvan en natuurlijk nog de Telecommunicatiewet. Lees hieronder hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Over ons

lilpeoplefctry.nl wordt beheerd door Lil People FCTRY.

Onze gegevens zijn:
Kraanpoort 3
6041 EG Roermond
Mail: info@lilpeoplefctry.nl
Telefoon: 0622219107

KvK: 67949584
BTWnr: NL158483571B01

Welke gegevens verzamelen we?

Wij verzamelen enkel de persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt hebt of persoonsgegevens waarvoor jij toestemming hebt gegeven aan ons om die gegevens te verzamelen. Dit kunnen de volgende persoonsgegevens zijn:

  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Je (persoonlijke) website;
  • Adres, postcode en woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • Je betalingsgegevens.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de doeleinden waarvoor jij het aan ons verstrekt, waaronder:

  • Het mogelijk maken om, op onze website, producten te bestellen.
  • Om de betaling van bestelde producten mogelijk te maken en te valideren.
  • Om de bestelde producten te leveren.
  • Om contact met je op te kunnen nemen, onder andere met betrekking tot een bestelling.

Grondslag en bewaartermijnen

In het geval van een bestelling is er sprake van een overeenkomst waarvoor je gegevens nodig hebben. We hebben de wettelijke verplichting om bestellingen en facturen 7 volledige boekjaren te bewaren.

Neem je op een andere manier contact met ons op, bijvoorbeeld via het contactformulier, dan bewaren we je gegevens vijf jaar, zodat we de communicatie weer terug kunnen vinden als dat nodig is.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Gegevens worden opgeslagen op servers in Nederland en we delen het met onze boekhouder en verzender van de pakketten. Uiteraard hebben we hiermee verwerkersovereenkomsten gesloten.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Links

Op onze website kun je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Lil People FCTRY. Het kan zijn dat deze externe websites ook gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Deze cookies helpen ons de prestaties van de website te verbeteren, waardoor we jou als gebruiker een betere ervaring kunnen bieden.

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Analytische Cookies

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten met Google. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier [http://www.google.com/intl/nl_nl/analytics/privacyoverview.html] vinden.

Social Media Buttons

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen.

Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]
Twitter: [https://twitter.com/privacy]
Pinterest: [https://about.pinterest.com/en/privacy-policy]
Instagram: [https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl]
YouTube: [https://www.youtube.com/static?template=privacy_guidelines]

Je rechten

Je hebt altijd het recht je toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij deze gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van je toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van je toestemming, die plaatsvond v??r deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in je persoonsgegevens en het recht om je persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om je gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van je persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je een recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van je gegevens. Ook hiervoor kun je ons een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt dit verzoek per e-mail aan ons doen op info@lilpeoplefctry.nl.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Locatie

Lil People FCTRY
Kraanpoort 3
6041 EG Roermond

Openingstijden showroom
Wo-Vr: 13:00 - 18:00
Zat: 12:00-17:00
Scannen: kan ook buiten openingstijden op afspraak

Telefoon 06 22 21 91 07
Email info@lilpeoplefctry.nl
KVK 67 94 95 84
BTW NL 158 483 571 B01
Bank NL86 RABO 0316 2473 16