3D poppetje van jezelf laten maken?

Heb jij nou altijd al een 3D miniatuur versie van jezelf willen hebben? Bij de Lil People FCTRY kun je een echt 3D poppetje van jezelf laten maken. De Lil People FCTRY is dé plek waar Lil People geboren worden.

Ook voor dierbaren, geliefden of vrienden is het mogelijk om een miniatuur te laten maken. Lil People worden gemaakt door ouderwets vakmanschap te combineren met de modernste techniek. Een perfecte afweging tussen deze twee componenten met heel veel passie om iets moois te creëren maakt Lil People tot wat we zijn. Door gebruik te maken van 3D techniek willen wij jouw verhaal, moment of geliefde in 3D vastleggen.


Een 3d poppetje laten maken als cadeau of geschenk

Een onvergetelijk cadeau of geschenk geven aan je geliefden, vrienden of dierbaren? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Ben jij benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

3d-poppetje-van-jezelf

Het proces; van scan tot print

Om een 3D poppetje van jezelf of van je dierbaren te maken worden er een drietal stappen doorlopen. Wanneer deze stappen zijn doorlopen, behoor jij ook tot één van de Lil People.

3D scan

Om te beginnen wordt er een 3D scan gemaakt. Dit wordt gedaan met behulp van de beste techniek die momenteel op de markt is. Dankzij deze techniek is het mogelijk om de best mogelijke kwaliteit beelden tot zelfs 35cm of groter, zo gedetailleerd mogelijk te printen. Het scan proces zelf duurt maar enkele seconden, hier besteden we veel aandacht aan. Vandaar dat we ook altijd ter plekke kijken naar de scan voor optimale tevredenheid. Ontevreden? Geen probleem dan maken we gewoon een nieuwe. Door onze passie voor het vakmanschap weten wij exact welke details de benodigde aandacht vereisen. Wij zorgen ervoor dat jouw 3D poppetje van jezelf of van je dierbaren onvergetelijk wordt.

Moddelling

De tweede stap van het proces is moddelling. Aan de hand van de verkregen gegevens in de eerste stap "de scan" wordt er een digitaal 3D model van jou, je dierbare of huisdier gemaakt. Op de computer wordt vervolgens gekeken naar de digitale versie of er her en der nog aanpassingen gedaan moeten worden. Aan de hand van het uiteindelijke beeldje (verschillende groottes) wordt er bepaald of er meer of minder details uitgewerkt moeten worden. Indien het digitaal 3D model is bijgewerkt en voldoet aan de gestelde eisen, kan de voorbereiding op printen worden gestart.

Printing

Tot slot de laatste stap van het proces, het printen van het beeldje. Met onze speciale 3D printer, die laagje voor laagje het beeldje vormgeeft, zorgen wij er met de best mogelijke software op de markt voor dat er een levensecht 3D beeld ontstaat. Afhankelijk van de afmeting kan het printen wel 6 tot 18 uur duren. Nadat het 3D beeldje is geprint is het erg breekbaar. Om de kwaliteit te waarborgen en om het beeldje sterk te maken zorgen we nog voor een intensief behandelingsproces achteraf. Deze stappen bevatten veelal handwerk en vereisen veel aandacht. Na dit behandelingsproces is het beeldje klaar voor afgifte.


Afspraak maken voor een 3D poppetje van jezelf

Een afspraak inplannen kan eenvoudig en snel via onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afgesproken datum te bevestigen. Tip: maak jouw eigen Lil People persoonlijk door accessoires te gebruiken (Denk bijvoorbeeld aan een gitaar, een hoofddeksel, een bal of nog veel meer!).

Locatie

Lil People FCTRY
BIC 1
5657 BX, Eindhoven
Google Maps

Wij werken op afspraak
Ma: gesloten
Di: 12:00-18:00
Wo: 12:00-18:00
Do: 12:00-18:00
Vr: 12:00-18:00
Zat: 10:00-17:00

Telefoon 06 22 21 91 07
Email info@lilpeoplefctry.nl
KVK 67 94 95 84
BTW NL 158 483 571 B01
Bank NL86 RABO 0316 2473 16