Persoonlijk bedankje bij afscheid collega

Gaat een collega van je met pensioen? Of heeft hij of zij een andere baan gevonden? Dan is het altijd leuk om nog een persoonlijk bedankje bij het afscheid van die collega te geven. Hiervoor is een 3D beeldje van Lil People FCTRY zeer geschikt!

Iedereen kan deel worden van de Lil People. Op onze website zijn heel wat voorbeelden te vinden van tevreden klanten die al voor zijn gegaan. We proberen onze beeldjes zo realistisch mogelijk te maken. Alles wordt met de hoogste detaillering gemaakt. Verwachtingen zijn er volgens ons om overtroffen te worden!


Een origineel bedankje bij het afscheid van een collega

Als je met een persoonlijk en origineel kado wil komen voor het afscheid van een collega, zul je misschien nog niet aan een 3D beeldje gedacht hebben. Dit laat alleen maar weer blijken dat het ├ęcht een uniek kado is. Degene die dit gaat ontvangen zal het van tevoren niet zien aankomen en is hopelijk aangenaam verrast. Daar gaan we in ieder geval voor!

Voor het beeldje voor een persoonlijk bedankje bij het afscheid van een collega moet eerst een scan gemaakt worden. Dit gebeurt bij ons op locatie en zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen. Daarna wordt er een model van de scan gemaakt, wat vervolgens geprint en afgewerkt wordt. Voor de scan is de persoon in kwestie nodig. Het aanleveren van een foto is hiervoor niet genoeg, maar het eindresultaat zal zeker de moeite waard zijn. Meer weten? Lees gerust meer over het proces.

persoonlijk-bedankje-afscheid-collega

Een afspraak maken bij Lil People FCTRY

Een afspraak plannen voor het laten maken van dit zeer persoonlijke bedankje bij het afscheid van een collega kan heel eenvoudig via onze website. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met je opgenomen ter bevestiging. Als bepaalde accessoires typisch zijn voor jullie werk, denk bijvoorbeeld aan een helm of aan bepaald gereedschap, dan zouden wij willen aanraden om hiermee het kado nog persoonlijker te maken. Hopelijk horen we snel van je!

Locatie

Lil People FCTRY
BIC 1
5657 BX, Eindhoven
Google Maps

Wij werken op afspraak
Ma: gesloten
Di: 12:00-18:00
Wo: 12:00-18:00
Do: 12:00-18:00
Vr: 12:00-18:00
Zat: 10:00-17:00

Telefoon 06 22 21 91 07
Email info@lilpeoplefctry.nl
KVK 67 94 95 84
BTW NL 158 483 571 B01
Bank NL86 RABO 0316 2473 16