Het maken van een levensecht en gedetailleerd 3D beeld vergt naast hoogwaardige techniek veel handwerk en gevoel voor kwaliteit en detail. We gebruiken de beste scantechniek die momenteel verkrijgbaar is waardoor we de hoogste mate van kwaliteit in de basis realiseren. Daarna volgt een handmatige bewerking. Dit is een bewerkelijk proces waarbij details verder verbeterd worden en scanverstoringen gecorrigeerd waardoor een levensecht resultaat ontstaat.

De gedragen kleding is zeer bepalend voor de kwaliteit van een scan en daarmee ook de mate waarin deze handmatig bijgewerkt dient te worden. Ook de haardracht (compact of los), houding (handen tegen het lichaam of uitgestoken) hebben invloed op het scanresultaat (of risico van breuk in de nabewerking). Indien de scanrichtlijnen in acht genomen worden is het mogelijk een goede scan te maken met een minimum aan verstoringen waardoor de nabewerking tot een minimum beperkt kan blijven. We noemen deze Lil People 'normale kwaliteit'. Wil men meer vrijheid in de gekozen houding en kleding, rijke aangescherpte details, correctie van alle tekortkomingen, de haren mooi in de scheiding dan kan men kiezen voor premium kwaliteit.

Lil People prijzen (Normale kwaliteit)

 • 7.5 cm

  119,-
  7.5 cm
 • 10 cm

  139,-
  10 cm
 • 15 cm

  179,-
  15 cm
 • 17.5 cm

  209,-
  17.5 cm
 • 20 cm

  239,-
  20 cm
 • 22,5 cm

  279,-
  22,5 cm

Normale kwaliteit:
Voor zowel de normale kwaliteit beelden alsook premium kwaliteit beelden wordt gebruik gemaakt van full-color kunststof. Dit materiaal is hoogwaardiger dan zandsteen/gips dat veelal gebruikt wordt voor het maken van beelden door andere aanbieders. Hoewel zandsteen/gips voordeliger is kent het enkele nadelen zoals minder detailweergave, fletsere kleuren en gevoeligheid voor water en vocht.

Bij normale kwaliteit worden details minder bewerkt, kleuren van bijvoorbeeld ogen, tanden en haren niet versterkt en haar niet gedetailleerd. Beeldjes van normale kwaliteit zijn van een kwaliteitsniveau dat zich bovenaan de markt bevindt maar kennen niet de zeer fijne details die kenmerkend zijn voor beeldjes van premium kwaliteit waarmee de Lil People FCTRY zich onderscheidt. Voor beide kwaliteiten geldt dat de gedragen kleding en wijze waarop het haar wordt gedragen van grote invloed is op het eindresultaat, hierover wordt dan ook voorafgaand aan de scan advies gegeven.

Bovengenoemde prijzen zijn zonder accessoires, prijzen accessoires.
- Eur 30,- Accessoires klein: bijv. hoeden, sjaals, bril op hoofd, klein gereedschap, openstaande jasjes, tasjes, aanvullende correcties als gevolg van verstoringen in de scan
- Eur 70,- Accessoires midden: kleine hond op arm, grote handtas, laptop, koffer, gitaar, eenvoudig uniform, politie (sommige accessoires in overleg)
- Eur 95,- Accesoires groot: kostuums bijv.communiekleding (met tulle of glans), brandweer (sommige accessoires in overleg), complex uniform
- Eur 105,- Accesoires groot: kostuums: prins/prinses carnaval (incl scpeter, steek, veer e.d.)
- Eur 110,- Accesoires extra groot : kind op arm, trouwjurk
- Eur 30,- Brillen

- Voor specifieke houdingen (zittend, handen uitgestoken) of grote volumes (bijvoorbeeld hoepelrok) kan een extra toeslag van toepassing zijn bij het printen.

Overig:.
- Afwijkingen van de scanrichtlijnen en eventueel aanvullende correcties zijn mogelijk tegen meerprijs (meerprijs afhankelijk het meerwerk)

Lil People prijzen (Premium kwaliteit)

 • 12.5 cm

  169,-
  12.5 cm
 • 15 cm

  199,-
  15 cm
 • 17.5 cm

  229,-
  17.5 cm
 • 20 cm

  259,-
  20 cm
 • 22.5 cm

  299,-
  22.5 cm
 • 25 cm

  349,-
  25 cm


Premium kwaliteit:
Premium kwaliteit beelden worden alsook normale kwaliteit beelden gerpint in full-color kunststof. Met dit materiaal wordt een hoger detailniveau bereikt en een diepere kleurweergave die langdurig behouden blijft in vergelijking tot zandsteen. Andere voordelen van Kunststof zijn de UV-bestendigheid en ongevoeligheid voor vocht en water. De materiaaleigenschappen maken het mogelijk fijnere details te realiseren die ook nog eens veel minder breukgevoelig zijn dan zandsteen. Een gedetailleerd brilmontuur is nu ook op de kleinste maten mogelijk.??Bij premium kwaliteit worden alle details bewerkt en scanfouten gecorrigeerd, Kleuren van bijvoorbeeld ogen, tanden en haren worden versterkt waardoor deze beter tot zijn recht komen. Haar wordt gedetailleerd. Beeldjes van premium kwaliteit kennen zeer fijne details en een levendige expressie waarmee de Lil People FCTRY zich onderscheidt. Voor beide kwaliteiten geldt dat de gedragen kleding en wijze waarop het haar wordt gedragen van grote invloed is op het eindresultaat, hierover wordt dan ook voorafgaand aan de scan advies gegeven.

Voorbeeld gedetailleerdheid kunststof
Voorbeeld van detailniveau kunststof

Genoemde prijzen zijn zonder accessoires (brillen, tassen, trouw/carnavals/communie/tule kostuums etc) en normale staande houding. De prijzen voor accessoires zijn:
- Eur 20,- Accessoires klein: bijv. hoeden, sjaals, bril op hoofd, klein gereedschap, openstaande jasjes, tasjes
- Eur 50,- Accessoires midden: kleine hond op arm, grote handtas, laptop, koffer, gitaar, eenvoudig uniform, politie (sommige accessoires in overleg)
- Eur 75,- Accesoires groot: kostuums bijv.communiekleding (met tulle of glans), brandweer (sommige accessoires in overleg), complex uniform
- Eur 85,- Accesoires groot: kostuums: prins/prinses carnaval (incl scpeter, steek, veer e.d.)
- Eur 90,- Accesoires extra groot : kind op arm, trouwjurk
- Eur 30,- Brillen

- Voor specifieke houdingen (zittend, handen uitgestoken) of grote volumes (bijvoorbeeld hoepelrok) kan een extra toeslag van toepassing zijn bij het printen.


Overig:
- Afwijkingen van de scanrichtlijnen en eventueel aanvullende correcties zijn mogelijk tegen meerprijs (meerprijs afhankelijk het meerwerk)


Lil People borstbeeld prijzen (Zandsteen, kunststof op aanvraag)

 • 22.5 cm

  579,-
  22.5 cm
 • 10 cm

  199,-
  10 cm
 • 12.5 cm

  249,-
  12.5 cm
 • 15 cm

  299,-
  15 cm
 • 17.5 cm

  379,-
  17.5 cm
 • 20 cm

  449,-
  20 cm

Lil Pets prijzen

 • 10 cm

  229,-
  10 cm
 • 12,5 cm

  259,-
  12,5 cm
 • 15 cm

  289,-
  15 cm
 • 20 cm

  349,-
  20 cm
 • 22,5 cm

  449,-
  22,5 cm

**) Bij honden zijn de prijzen richtprijzen aangezien de volumes per hond sterk kunnen afwijken. Lengte wordt over de rug gemeten. Nadat de scan en het 3d model gereed is kan de definitieve prijs bepaald worden waarna deze afgestemd wordt teneinde het definitieve formaat te kiezen.

Lil Pets:
- Langharige honden in overleg, het scanproces is gebaat bij een zo kort mogelijke vacht.

Overig

 • Kadobon

  0,-
  Kadobon
 • Kopie van beeld -20%

  0,-
  Kopie van beeld -20%
 • 3D Scan (fotoset)

  100,-
  3D Scan (fotoset)
 • Basic 3D model (onbewerkt)

  115,-
  Basic 3D model (onbewerkt)
 • Premium 3D model (bewerkt)

  160,-
  Premium 3D model (bewerkt)

De prijs van een 3D scan met of zonder webview wordt in mindering gebracht op de prijs van een beeld indien men hier later alsnog voor kiest.

Overige prijzen en accessoires

Wilt u een 3D beeldje van iets anders dan een persoon of huisdier of wilt u iets laten printen of modellen? Neem dan contact met ons op. Accessoires worden extra berekend en zijn niet altijd mogelijk omdat deze te klein/breekbaar kunnen worden. Neem indien u met accessoires gescand wil worden ook altijd contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Als twee personen gelijktijdig gescand worden betaal ik dan de prijs voor 1 beeldje?
Nee, de bovengenoemde prijzen zijn per persoon. Vergelijk het maken van de scan met het maken van een foto. Er worden meestal meerdere scans gemaakt om te komen tot het gewenste resultaat. Het aantal scans heeft maar zeer beperkte invloed op de totale kosten. De nabewerking in het modelling proces en de verbruikte materialen in het printproces hebben de grootste invloed. Worden twee personen gelijktijdig gescand moeten ook twee personen handmatig gemodelleerd worden en verdubbeld de bewerkingstijd. Soms zijn dergelijke scans zelfs bewerkelijker doordat meer correcties plaats moeten vinden. Tijdens het printen de dubbele hoeveelheid van de relatief kostbare materialen verbruikt.

Is het mogelijk een beeld te maken vanaf één of meerdere foto's?
Ja in principe is dat mogelijk maar wij doen dat niet omdat dit een relatief kostbaar proces is dat meestal een resultaat oplevert dat niet geheel naar tevredenheid is. Het maken van een levensecht 3D beeldje van een persoon vereist een precieze vastlegging van het profiel van een persoon. Modelleren vanaf één of enkele foto's is niet nauwkeurig genoeg en levert slechts een benadering van de werkelijkheid op. In onze scanner worden daarom een veelheid van opnames van hoge kwaliteit gemaakt van een persoon om alle details nauwkeurig vast te leggen.

Welke kleding kan ik het beste dragen?
We doen ons best om aan alle individuele wensen invulling te geven. Om het beste scan resultaat te verkrijgen is het echter belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. Spiegelende en transparante kleding of accessoires kunnen niet gescand worden. Semi transparante materialen zoals tule worden slechts ten dele vastgelegd afhankelijk van de mate waarin er een onderstof aanwezig is. Helder wit of diep zwart van top tot teen zonder kleurschakeringen/contrasten kan ook voor een beperkte kwaliteit scan leiden. De beste tip voor een goede scan is kleding met veel kleurcontrast. Houd rekening met deze tips om een zo levensecht 3D beeldje van jezelf te krijgen.

Wat is de levertijd van beelden?
De levertijd van de 3D beeldjes is ongeveer 3 tot 6 weken afhankelijk van complexiteit, het soort beeld en de drukte op een bepaald moment (momenteel is het erg druk en lopen levertijden op). Kortere levertijden in overleg mogelijk afhankelijk van de complexiteit van een scan.??

Locatie

Lil People FCTRY
BIC 1
5657 BX, Eindhoven
Google Maps

Wij werken op afspraak
Ma: gesloten
Di: 12:00-18:00
Wo: 12:00-18:00
Do: 12:00-18:00
Vr: 12:00-18:00
Zat: 10:00-17:00

Telefoon 06 22 21 91 07
Email info@lilpeoplefctry.nl
KVK 67 94 95 84
BTW NL 158 483 571 B01
Bank NL86 RABO 0316 2473 16