Het maken van een levensecht en gedetailleerd 3D beeld vergt naast hoogwaardige techniek veel handwerk en gevoel voor kwaliteit en detail. We gebruiken de beste scantechniek die momenteel verkrijgbaar is waardoor we de hoogste mate van kwaliteit in de basis realiseren. Daarna volgt een handmatige bewerking. Dit is een bewerkelijk proces waarbij details verder verbeterd worden en scanverstoringen gecorrigeerd waardoor een levensecht resultaat ontstaat.

De gedragen kleding is zeer bepalend voor de kwaliteit van een scan en daarmee ook de mate waarin deze handmatig bijgewerkt dient te worden. Ook de haardracht (compact of los), houding (handen tegen het lichaam of uitgestoken) hebben invloed op het scanresultaat (of risico van breuk in de nabewerking). Indien de scanrichtlijnen in acht genomen worden is het mogelijk een goede scan te maken met een minimum aan verstoringen waardoor de nabewerking tot een minimum beperkt kan blijven. We noemen deze Lil People 'normale kwaliteit'. Wil men meer vrijheid in de gekozen houding en kleding, rijke aangescherpte details, correctie van alle tekortkomingen, de haren mooi in de scheiding dan kan men kiezen voor premium kwaliteit.


Lil People prijzen (Normale kwaliteit zandsteen)

 • 10 cm*

  119,-
  10 cm*
 • 15 cm

  169,-
  15 cm
 • 20 cm

  219,-
  20 cm
 • 25 cm

  269,-
  25 cm
 • 30 cm**

  369,-
  30 cm**
 • 35 cm**

  479,-
  35 cm**

*) 10 cm icm 25 cm en groter Eur 50,-
**) Geldig voor beelden met reguliere diepte tot 10cm, daarboven in overleg

Normale kwaliteit - Green Label:
- Normale kwaliteit, scanverstoringen worden beperkt bijgewerkt, volg de scanrichtlijnen om scanverstoringen tot een minimum te beperken
- Kleine losse delen zoals schoenveters, oorbellen kunnen ontbreken op het uiteindelijke 3D beeldje
- Afwijkingen van de scanrichtlijnen en eventueel aanvullende correcties zijn mogelijk tegen meerprijs (meerprijs afhankelijk het meerwerk)

Bovengenoemde prijzen zijn zonder accessoires, prijzen accessoires.
- Eur 25,- Accessoires klein: bijv. hoeden, sjaals, bril op hoofd, klein gereedschap, openstaande jasjes, tasjes, aanvullende correcties als gevolg van verstoringen in de scan
- Eur 50,- Accessoires midden: kleine hond op arm, grote handtas, laptop, koffer, gitaar
- Eur 120,- Accesoires groot: kostuums bijv. trouwpak/jurk, communiekleding (met tulle of glans), tulle kleding, brandweer, prins carnaval
- Eur 30,- (kunstof) 55,- Eur (zandsteen) Brillen

Lil People prijzen (Premium kwaliteit zandsteen)

 • 20 cm

  259,-
  20 cm
 • 25 cm

  309,-
  25 cm
 • 30 cm**

  419,-
  30 cm**
 • 35 cm**

  519,-
  35 cm**
 • 40 cm**

  679,-
  40 cm**
 • 50 cm**

  899,-
  50 cm**


**) Geldig voor beelden met reguliere diepte/bouwhoogte tot 10cm, daarboven in overleg

Premium kwaliteit -Red Label:
- Hoogste kwaliteit, scanverstoringen worden bijgewerkt details verscherpt.
- Genoemde prijzen zijn zonder accessoires (brillen, tassen, trouw/carnavals/communie/tule kostuums etc), zie voor prijzen accessoires verderop op deze pagina.

Bovengenoemde prijzen zijn zonder accessoires, prijzen accessoires.
- Eur 25,- Accessoires klein: bijv. hoeden, sjaals, bril op hoofd, klein gereedschap, openstaande jasjes, tasjes
- Eur 50,- Accessoires midden: bijv. brillen, kleine hond op arm, grote handtas, koffer, laptop
- Eur 80,- Accesoires groot: grote hond op arm, gitaar, kostuums bijv. trouwpak/jurk, communiekleding (met tulle of glans), tulle kleding, brandweer, prins carnaval
- Eur 30,- (kunstof) 55,- Eur (zandsteen) Brillen


Lil People borstbeeld prijzen (Premium kwaliteit)

 • 22.5 cm

  579,-
  22.5 cm
 • 10 cm

  199,-
  10 cm
 • 12.5 cm

  249,-
  12.5 cm
 • 15 cm

  299,-
  15 cm
 • 17.5 cm

  379,-
  17.5 cm
 • 20 cm

  449,-
  20 cm

Lil Pets prijzen

 • 10 cm

  209,-
  10 cm
 • 15 cm

  249,-
  15 cm
 • 20 cm**

  299,-
  20 cm**
 • 25 cm**

  369,-
  25 cm**
 • 30 cm**

  469,-
  30 cm**

**) Geldig voor beelden met reguliere diepte/bouwhoogte tot 10cm, daarboven in overleg

Lil Pets:
- Langharige honden in overleg, het scanproces is gebaat bij een zo kort mogelijke vacht.

Overig

 • Kadobon / Giftcard

  0,-
  Kadobon / Giftcard
 • Kopie van beeld -20%

  0,-
  Kopie van beeld -20%
 • 3D Scan en 3D webview

  50,-
  3D Scan en 3D webview
 • Basic 3D model (onbewerkt)

  125,-
  Basic 3D model (onbewerkt)
 • Premium 3D model (bewerkt)

  200,-
  Premium 3D model (bewerkt)

De prijs van een 3D scan met of zonder webview wordt in mindering gebracht op de prijs van een beeld indien men hier later alsnog voor kiest.

Overige prijzen en accessoires

Wilt u een 3D beeldje van iets anders dan een persoon of huisdier of wilt u iets laten printen of modellen? Neem dan contact met ons op. Accessoires worden extra berekend en zijn niet altijd mogelijk omdat deze te klein/breekbaar kunnen worden. Neem indien u met accessoires gescand wil worden ook altijd contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Als twee personen gelijktijdig gescand worden betaal ik dan de prijs voor 1 beeldje?
Nee, de bovengenoemde prijzen zijn per persoon. Vergelijk het maken van de scan met het maken van een foto. Er worden meestal meerdere scans gemaakt om te komen tot het gewenste resultaat. Het aantal scans heeft maar zeer beperkte invloed op de totale kosten. De nabewerking in het modelling proces en de verbruikte materialen in het printproces hebben de grootste invloed. Worden twee personen gelijktijdig gescand moeten ook twee personen handmatig gemodelleerd worden en verdubbeld de bewerkingstijd. Soms zijn dergelijke scans zelfs bewerkelijker doordat meer correcties plaats moeten vinden. Tijdens het printen de dubbele hoeveelheid van de relatief kostbare materialen verbruikt.

Is het mogelijk een beeld te maken vanaf één of meerdere foto's?
Ja in principe is dat mogelijk maar wij doen dat niet omdat dit een relatief kostbaar proces is dat meestal een resultaat oplevert dat niet geheel naar tevredenheid is. Het maken van een levensecht 3D beeldje van een persoon vereist een precieze vastlegging van het profiel van een persoon. Modelleren vanaf één of enkele foto's is niet nauwkeurig genoeg en levert slechts een benadering van de werkelijkheid op. In onze scanner worden daarom een veelheid van opnames van hoge kwaliteit gemaakt van een persoon om alle details nauwkeurig vast te leggen.

Welke kleding kan ik het beste dragen?
We doen ons best om aan alle individuele wensen invulling te geven. Om het beste scan resultaat te verkrijgen is het echter belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. Spiegelende en transparante kleding of accessoires kunnen niet gescand worden. Semi transparante materialen zoals tule worden slechts ten dele vastgelegd afhankelijk van de mate waarin er een onderstof aanwezig is. Helder wit of diep zwart van top tot teen zonder kleurschakeringen/contrasten kan ook voor een beperkte kwaliteit scan leiden. De beste tip voor een goede scan is kleding met veel kleurcontrast. Houd rekening met deze tips om een zo levensecht 3D beeldje van jezelf te krijgen.

Wat is de levertijd van beelden?
De levertijd van de 3D beeldjes is ongeveer 3 tot 6 weken afhankelijk van complexiteit en soort beeld. Kortere levertijden in overleg mogelijk afhankelijk van de complexiteit van een scan. De levertijd van normale kwaliteit is per definitie korter dan van premium kwaliteit.

Locatie

Lil People FCTRY
Kraanpoort 3
6041 EG Roermond

Openingstijden showroom
Wo-Vr: 13:00 - 18:00
Zat: 12:00-17:00
Scannen: kan ook buiten openingstijden op afspraak

Telefoon 06 22 21 91 07
Email info@lilpeoplefctry.nl
KVK 67 94 95 84
BTW NL 158 483 571 B01
Bank NL86 RABO 0316 2473 16